duminică, 14 martie 2010

CINE SE AFLA IN SPATELE CRIZEI?


Motto: "Crizele economice au fost si vor fi deseori provocate cu abilitate chiar de noi, cu scopul de a retrage bani din circulatie."- citat dintr-un protocol secret francmasonic

Criza acuta cu care se confrunta Grecia activeaza in mintea romanilor scenarii din ce in ce mai nefaste asupra viitorului economic al tarii noastre, deja indatorata la FMI si Comisia Europeana. Eu ma intreb, daca Romania ar ajunge in situatia Greciei, ce ne-ar sfatui Germania sa vindem? Insula Serpilor?(Germania a sfatuit Grecia sa vanda cateva insule ca sa poata iesi din criza).

Una dintre cauzele declansarii crizei economice internationale o reprezinta intalnirea ultrasecreta a grupului Bilderberg(2006), cand s-a decis cresterea dobanzilor la credite pe plan mondial. Ca urmare a cresterii dobanzilor si pe fondul unei piete imobiliare aparent sigure, in America, multi clienti n-au mai reusit sa-si plateasca ratele la casele cumparate cu ipoteca.

Grupul Bilderberg este cel mai ocult club din lume, despre care multi analisti politici considera ca domina lumea si controleaza deciziile internationale. Prin utilizarea dezinformarii, a propagandei si a secretizarii maxime, grupul reuseste sa-si ascunda planurile.
Bernard Baruch, finantist german a avut o functie importanta in cadrul organizatiei si in acelasi timp a fost consilierul secret al presedintilor americani Woodrow Wilson si Franklin D. Roosvelt. Datorita sfaturilor sale, SUA s-au angrenat in cele doua Razboaie Mondiale.

Cele trei teluri formulate de fondatorul gruparii, Printul Bernhard de Olanda, sunt: crearea unui Guvern Mondial la inceputul mileniului III, globalizarea economica mondiala, crearea unei forte armate globale care sa reduca rapid la tacere orice forma de opozitie identificata oriunde in lume.
Putem constata ca suntem doar pioni pe o imensa tabla de sah, si nici macar nu stim exact cine joaca acest joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu