sâmbătă, 29 mai 2010

IV. CLUBUL BILDERBERG

Clubul Bilderberg este alcatuit din persoane influente care se intalnesc anual in secret, pentru a discuta problemele aflate la ordinea zilei. Multi dintre cercetatorii care au suspiciuni cu privire la activitatea lor afirma ca acestia conspira pentru a fabrica si a controla evenimentele mondiale. La fel ca in cazul Comisiei Trilaterale si al Consiliului pentru Relatii Externe, membrii Clubului Bilderberg sunt adesea membri in cate unul sau doua din aceste grupuri.
Aceasta organizatie ultrasecreta a luat nastere oficial la inceputul anilor 50 ai secolului XX, ca urmare a unui sir de intalniri neoficiale, desfasurate intre membrii elitei europene in anii 40. De pe urma acestor intalniri a aparut ideea desfasurarii unor intruniri regulate, la care sa ia parte afaceristi, politicieni, bancheri, educatori, proprietari de mijloace de informare in masa si directori ai acestora, lideri militari importanti de pe glob.
De obicei, Clubul Bilderberg se intruneste o data pe an iar activitatile lui poarta pecetea secretului total, in ciuda faptului ca la ele participa ziaristi de seama din mass-media intenationala. Cu toate ca grupul afirma ca nu tine decat discutii de informare privitoare la evolutia afacerilor mondiale, exista dovezi conform carora recomandarile sale se transforma adesea in politici oficiale. De altfel, conceptul privitor la unificarea Europei sub o conducere centralizata se transforma in realitate si datorita eforturilor depuse de membrii Clubului Bilderberg.
Intrebarea fireasca pe care ne-o repetam permanent este ca din ce in ce mai mult se prefigureaza paradigmatic faptul ca nimic din ceea ce ni se intampla nu este intamplator. Oare si actuala criza economica mondiala este fabricata in laboratoarele acestor grupuri superelitiste?
Ce ne va aduce oare viitoul? Sau ne vom lamenta sa afirmam cum a declarat candava Charles de Gaule ca "viitorul dureaza mult".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu